rss facebook

* Top subiecte

* Anunțuri sponsorizate

Acord de Înregistrare

Vă rugăm să citiți cu atenție:

Nu este permisă publicitatea în cadrul forumului cu excepția situației în care închiriați un banner. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: http://electricieni.net/index.php?page=publicitate.

Puteți introduce anunțuri respectând regulile din cadrul secțiunii Diverse/Anunțuri: http://electricieni.net/index.php?topic=373.0.

Electricieni.net nu este asociat cu nici o instituție sau companie și nu comercializăm nici un tip de produs.

Nu suntem responsabili pentru conținutul din cadrul forumului, de exemplu informații, păreri, linkuri, etc, responsabilitatea apartinând în totalitate membrului care a introdus conținutul respectiv. Neregulile pot fi raportate la un moderator sau accesând linkul următor: http://electricieni.net/index.php?action=emailuser;sa=email;uid=1.

Este interzis introducerea pe forum a materialelor sau a linkurilor către materiale protejate de drepturile de autor.

Condiții generale de utilizare a forumului:

Prin folosirea acestui forum sunteți de acord să nu postați nici un material fals, defăimător, inexact, abuziv, vulgar, instigator la ură, hărțuitor, obscen, profan, orientat sexual, amenințător, care invadează intimitatea unei persoane, sau care încalcă orice lege internațională. De asemenea sunteți de cord sa nu publicați nici un material pentru care nu aveți drepturile de autor sau consimțământul scris al proprietarului materialului cu drepturi de autor. Spam-ul, postarea repetitiva a aceluiași mesaj, publicitatea, scrisorile înlănțuite, schemele piramidale sau solicitările sunt și acestea interzise pe acest forum.

Vă rugăm să notați faptul că echipei de moderare și administratorii forumului le este imposibil să confirme veridicitatea post-urilor publicate. Vă rugăm să înțelegeți ca nu monitorizam în mod activ mesajele postate și, din această cauză, nu suntem responsabili pentru conținutul acestora. Nu garantam acuratețea, întregimea sau utilitatea niciunei informații prezente în acest forum. Mesajele publicate exprima părerile autorului și nu neapărat și pe cele ale forumului, ale echipei de moderare, sau a proprietarului forumului. Oricine considera că un mesaj publicat este condamnabil este încurajat să anunțe administratorul sau moderatorul secțiunii unde a fost postat mesajul respectiv. Echipa de moderare și proprietarul acestui forum își rezervă dreptul de a îndepărta orice conținut condamnabil, într-o perioada de timp rezonabilă, dacă aceștia consideră că ștergerea este necesară. Ștergerea este un proces manual, însa vă rugăm să înțelegeți că staff-ul de moderare sau proprietarul forumului nu poate să șteargă sau să editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplica și în cazul profilurilor membrilor.

Sunteți singurul responsabil de mesajele publicate în cadrul acestui forum. Mai mult, sunteți de acord să despăgubiți și să recunoașteți nevinovăția proprietarilor acestui forum, a oricărui site care are legătură cu forumul, membrii echipei de moderare și diviziile acestui forum. De asemenea proprietarii acestui forum își rezervă dreptul de a oferi orice date de identificare ale dumneavoastră colectate de către forum, în cazul (și doar în cazul) unei plângeri formale, sau unei acțiuni legale care au apărut din cauza utilizării forumului de către dumneavoastră.

Când vă înregistrați, aveți posibilitatea de a vă selecta un nume de utilizator. Va sfătuim să-l notați și sa-l țineți la îndemâna. Cu numele de utilizator cu care urmează să vă înregistrați. Sunteți de acord să nu spuneți niciodată parola contului dumneavoastră oricărei persoane în afară de administratorii forumului, pentru protecția dumneavoastră și din motive de validitate. De asemenea sunteți de acord să nu folosiți NICIODATĂ contul altei persoane, oricare ar fi scopul. Vă rugăm INSISTENT să vă alegeți o parolă complexă și unică pentru contul dumneavoastră, pentru a preveni furtul acestuia.

După ce vă înregistrați și autentificați pe forum, veți putea sa vă completați profilul detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastră de a prezenta informații corecte. Orice informație pe care administratorii o vor determina ca fiind incorecta, sau vulgara va fi ștearsa, cu sau fără o notificare în prealabil. Se pot aplica sancțiuni aferente acestui comportament.

Vă rugăm să notați că, la fiecare mesaj publicat, adresa dumneavoastră IP este înregistrata, în cazul în care va trebui sa va restricționăm accesul pe acest forum, sau pentru a va contacta furnizorul dumneavoastră de servicii internet (ISP). Acest lucru se va întâmpla doar dacă veți încalcă in mod flagrant și deliberat prezenta înțelegere.

De asemenea luați la cunoștință că forumul plasează cookie-uri, fișiere text care conțin parți de informație (cum ar fi numele de utilizator și parola), în cache-ul browserului dumneavoastră. Acest lucru se folosește DOAR pentru a nu vă autentifica de fiecare dată când navigați pe forum. Forumul nu colectează sau trimite orice alta informație către computerul dumneavoastră.
C a u t ă   p e   f o r u m :


Instalatori.net

www.electricieni.net Web analyticsPentru funcționarea forumului folosim cookies. Prin continuarea navigării, suneți de accord cu condițiile noastre.